Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2013 23:48 - МИШОКА -- 08. Дион II (1)
Автор: teatarnamechtite Категория: Забавление   
Прочетен: 1804 Коментари: 1 Гласове:
26

Последна промяна: 09.01.2014 17:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Линомал, Гадейрос, Посейд, 6-та луна от 2490-то слънце от века на Лъва (12 591 г.пр.н.е.).
image

---ПОРАДИ СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА АВТОРСКИ ПРАВА, ОТ НАСТОЯЩАТА ГЛАВА СА ПУБЛИКУВАНИ ОТДЕЛНИ ОТКЪСИ. ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ СЛЕД ИЗПРАЩАНЕ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ---

Той бе срещал безброй примери, за които в книгите убедително се твърдеше, че безспорно доказват изключителната научна стойност на астрологията. Все пак учените звездобройци в течение на неизброими векове бяха си направили труда да записват движенията на небесните тела (или поне на тези, които могат да се видят от отсамната страна на Земята). И бяха чертали безброй сложни карти и небесни схеми, които за непосветения страничен наблюдател може би изглеждаха като безразборни разплетени кълбета прежда с куп тайнствени знаци по тях. Но те наистина даваха вид на много научни!
Ако вземем да разлистим някой от дебелите томове и да погледнем един произволен пример за дневен хороскоп, веднага ще се убедим, че той безспорно показва колко точни са прогнозите на астрологичната наука.
"Ти си любител на забавленията. Лесно се сприятеляваш и си широка душа, макар че често времето не ти достига да осъществиш всичките си мечти и е възможно това да те натъжава и потиска. Твоят недостатък е, че си склонен често да правиш погрешния избор, особено що се отнася до приятелствата и личните ти взаимоотношения. Възможно е това понякога да ти носи емоционална болка и неудовлетвореност от неподходящите връзки. Все пак, това не те възспира да продължаваш да търсиш близост с истинските си приятели, от които ти се намират поне неколцина - на тях винаги ще държиш и ще можеш напълно да разчиташ, независимо от всичко. Обикновено запазваш чувство на тиха самоувереност и си способен да отстояваш интересите си, когато е необходимо. В определени моменти изненадваш хората със своята настоятелност и твърдост. Ти си добър другар, отзивчив слушател, честен и прям човек, но и с известно чувство за такт. Макар че общо взето другите те считат за добра душа, има някои хора в живота ти, на които никога няма да допаднеш особено, независимо какви добрини си им сторил - но ти си достатъчно широко скроен, за да ги оставиш на мира, да не ги съдиш и да не им се месиш в личните дела. Макар че като цяло твоят зодиакален знак има положително излъчване, понякога си склонен да се затваряш в себе си и да изпадаш в депресия - така че бъди внимателен! Търси компанията на хора, сродни по душа, на чиято подкрепа да можеш да разчиташ. И не позволявай на трудностите и неудачите в живота да ти отнемат усещането за щастие."
Със сигурност повечето от нас вече са успели да разпознаят своята зодия в горното описание, без значение коя е тя. И нима именно в това не се крие красотата на астрологията? Едно и също твърдение може да важи с еднаква сила за почти всеки.
---ПОРАДИ СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА АВТОРСКИ ПРАВА, ОТ НАСТОЯЩАТА ГЛАВА СА ПУБЛИКУВАНИ ОТДЕЛНИ ОТКЪСИ. ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ СЛЕД ИЗПРАЩАНЕ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ---
  Следва...

Бележки под линия

© Спасимир Радев


Тагове:   Дион,


Гласувай:
26



Следващ постинг
Предишен постинг

1. smile999 - !!!
04.03.2013 17:03
!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: teatarnamechtite
Категория: Забавление
Прочетен: 926476
Постинги: 245
Коментари: 1453
Гласове: 15156