Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2015 09:28 - Накратко: Глава 27. Мат III
Автор: teatarnamechtite Категория: Забавление   
Прочетен: 1929 Коментари: 0 Гласове:
32


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Бега, 2-ра луна от 2496-то слънце от века на Лъва (12 485 г.пр.н.е.)

image

27.1. Последвал агент Къркланд в пещерата, Мат неволно попада назад във времето в същата пещера. На пода открива кристално топче. [Откл.] пещерите. Стига кръгла метална врата и я отваря с топчето.

27.2. В една по-външна част от пещерата, той заварва млад отшелник с наглед старовремски дрехи, който живее сам (Расо Панавел). Не разбира какво му говори, но се сближават и онзи го гощава със супа.

27.3. Отвъд стената се чува буботене и ръмжене. Расо изглежда наплашен, но Мат го увещава да пробват да излязат [Откл.] пещерата на Платон. В зала с много кристали, те са заслепени от ярка светлина.

image
27.4. Двамата се връщат още малко във времето и се озовават в същата пещера, но променена. Отвън има джунгли. Ръмженето е престанало, но откъм задния край на скалата се чуват гласове.

27.5. Там виждат мъже с бомбета да сноват около изхода. Когато онези се изгубват навътре и гласовете им заглъхват, Мат и Расо ги последват. Вътре виждат странна термоядрена реакция.

27.6. Внезапно ръмженето се завръща, но сега идва откъм джунглата. Оттам изниква кръвожадно чудовище, подобно на динозавър, и ги подгонва. В последния момент те се изкатерват върху скалите.

27.7. Докато ги дебне отдолу, чудовището е повикано на име Чо. От джунглата изниква цяла група наглед първобитни чернокожи хора, предвождани от пълничко момиче. Сред тях се оказва и агент Къркланд!

image

27. Мат III (част 1) (част 2)

СЪДЪРЖАНИЕ

© Спасимир Радев


Тагове:   Атлантис,


Гласувай:
32



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: teatarnamechtite
Категория: Забавление
Прочетен: 925733
Постинги: 245
Коментари: 1453
Гласове: 15156