Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2014 14:50 - Откъс: Изповедта на Повелителя на клошарите
Автор: teatarnamechtite Категория: Забавление   
Прочетен: 2941 Коментари: 6 Гласове:
46

Последна промяна: 22.01.2014 15:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
(из УМНИКА -- 18. Зари V)

image

Насреща й оръфаният мъж, който се бе представил като повелител на клошарите, се тресеше целият в смях и дърпаше проскубаната си рижа брада.
- Добър избор! Наистина отличен избор, господине! - хриптеше той. - От опит знам, че тези пълничките най-много си ги бива.
Той отпи дълбока глътка от своя бокал и шумно се оригна.
- Случвало ли ти се е да се окажеш на четири крака сред тъмна алея посред нощ, потънал в собствената си пикня и вонящ на повърнато? - поинтересува се той, но срещна единствено изпълнения с погнуса поглед на офицера. - Прекарал си тежка нощ в кръчмата, не помниш колко бокала си обърнал, мехурът ти ще се пръсне, а така ти се е прищяло да бъдеш с някоя засукана фльорца! Но не, и тази вечер всичките са ти отказали, дори след като си размахал цяло златно слънце* под носа им. Защото вониш от петдесет крачки, а котките по улицата се разбягват панически, още щом се зададеш отдалече. Не ти е останала и капчица достойнство. Но природата си настоява на своето. С триста мъки и много пуфтене се изправяш до боклукчийската кофа, за да се облекчиш.
Капитан Дерион си придаде възмутен вид и заяви:
- Не, не ми се е случвало. И честно казано, слабо ме интересуват личните ти проблеми, шпионино.
- Не шпионин, а осведомител. - поправи го лейтенантът, на когото всичко това бе започнало да му се струва твърде забавно. - Нека ти напомня, че г-н Хиронес е много ценен за нашата кауза.
Капитанът изсумтя с пренебрежение, но си замълча.
- Така. Значи тъкмо си се облекчил край кофите, - продължи невъзмутимо Хохо, - И тогава се появява тя, готова да спаси клетата ти душа, като изпълни нощта ти с блаженство и наслада. Отначало виждаш само лицето й, но и това ти стига. Усмивката й е пленителна и преди да се усетиш, вече си й отвърнал с тъпоумна гримаса. Хилиш се като идиот, а тя е така хубава! - той посочи към Незеири, която, без да спира да мърка, тъкмо отриваше едрите си бутове в слабините на ухиления късметлия на първия ред.
„О, Нези. Къде си ги научила тези неща?”, безмълвно поклати глава Зари.
- Тя идва към теб... и тогава най-сетне виждаш какво е оставало скрито досега: цялото й тяло. - фъфлеше Хохо. - И като ти казвам цялото, имам предвид наистина цялото, пълно... о, грешка... искам да кажа огромно тяло! Плътта извира от всеки процеп на туниката й и заплашва да се излее навън... Нейното туловище се задава към теб с цялата си ужасяваща мощ, а сблъсъкът изглежда неминуем. Ти искаш да се отдръпнеш, да се обърнеш и да побегнеш - ей така, както си още със свалени гащи. Но нещо в теб все крещи: „Да! Да! Ела при мен! Точно това искам! Ела!”
Останалите на масата го слушаха втрещени.
- Нека не си кривим душата, друже. - изрече с искрено убеждение повелителят на клошарите. - Пълната жена може и да е огромна, но пак си е жена. Няма нещо, дето едно обикновено момиче да може да направи и което едно пълно момиче да не може да повтори. Е, с изключение може би на това да си докосне пръстите на краката, да носи късо бюстие, да язди кон... Или пък... - той се позамисли за момент. - О, я забрави това последното. Всъщност не е много добра идея такова женище да язди каквото и да било. Особено някой мъж. Освен ако той не е от по-приключенски настроените. От опит ти казвам, видът на всичките тези тресящи се телеса, дето заплашват да те задушат под себе си, може да ти остави траен отпечатък върху душевния мир. Сериозно ти говоря, среднощните кошмари ще те преследват с години!
Зари за миг съжали бедния моряк от първия ред, чиито колене в момента сигурно крещяха за милост с пълна сила. За щастие, Нези тъкмо бе приключила своя изкусителен танц и се канеше да премине към следващата маса. А омайната песен все така се лееше от сочните й устни.
- Но ти вече си в плен на неотразимия й чар, защото тези пълничките нали все са едни добри души? - Хохо кимна на пълното момиче и й щракна с пръсти, за да се приближи. - Виж я само тази каква усмивка има. Ти вече безнадеждно си заграден в ъгъла. Затиснат си и няма мърдане. Което е добре, защото така нещата стават много прости - вече нямаш накъде да бягаш, така че какво толкова има да му мислиш? Е, твоите приятелчета може и да ти се смеят зад гърба, но пък нали няма да осъмнеш сам, забил нос в някоя локва зад кофите с боклук? - той поглади рошавата си червена брада и сниши глас, сякаш щеше да им довери някаква голяма тайна. - А пък освен ако наистина не си падаш по тази част, най-добре е после да не споменаваш, че... ами... възможно е... нали се сещаш... винаги има някакъв риск... на сутринта да си се влюбил, така да се каже. И тогава - о, ужас! Ти наистина си един извратеняк! Най-добре ще е да се хвърлиш от моста, вместо да продължаваш да живееш под него!
Господарят Шарулай избухна в писклив смях, а трите оскъдно облечени момичета край него услужливо побързаха да се присъединят към неговото кискане, навярно без дори да разбират и думичка от току-що изреченото.
- Абе въобще кого се опитвам да заблуждавам? - отсъди накрая шпионинът и повелител на клошарите. - Така или иначе във всички случаи си прецакан, братле!
Гологлавият господин се намести на трона си и като последователно наля още вино в бокалите на своите събеседници, заяви:
- Е, все пак има един тънък трик, който може и да помогне в такива случаи. Нарича се вино. Да, виното има чудесното свойство да изтънява и издължава жените. И то не като ги гледаш през дъното на опразнената бутилка. Наистина колкото повече пиеш, толкова по-слабички и стройни ти изглеждат те. И макар че проклетият ти черен дроб може и да не е съгласен, едно нахално гласче не престава да нашепва някъде вътре в главата ти: „Е, добре де, нека така да бъде! Поне няма да си легна сам тази вечер! И краката ми ще останат на топло между колосалните й бедра!”
- Здравето е много важно, да. - съгласи се Хохо. - Топли крака - сух нос. Нали знаете.

*  златно слънце - най-едрата монета в паричната система на Посейд и Ариан

---ПОРАДИ СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА АВТОРСКИ ПРАВА, ОТ НАСТОЯЩАТА ГЛАВА СА ПУБЛИКУВАНИ ОТДЕЛНИ ОТКЪСИ. ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ СЛЕД ИЗПРАЩАНЕ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ---

СЪДЪРЖАНИЕ

© Спасимир Радев


Тагове:   зари,


Гласувай:
46



Следващ постинг
Предишен постинг

1. susona - хм...
28.01.2014 15:26
- Но ти вече си в плен на неотразимия й чар, защото тези пълничките нали все са едни добри души?


от опита ми на бивша просякиня по улиците
имам точно обратните впечатления
най студени и корави са дебелите
независимо руси, черни, млади или стари
затова пък разбрах защо блондинките се радват
на всемъжката любов
много мили, много топли, много съчувствени
ако някоя блондинка ме е подминавала
е била или дебела или не ме е видяла
обяснявам си го с лакомията
все пак ако се бръкнат е един сандвич по малко:)))
цитирай
2. teatarnamechtite - сусона,
28.01.2014 15:33
Е, то това за пълните добряци е широкоизвестен стереотип. :-)
цитирай
3. susona - именно
28.01.2014 16:38
затова и аз бях изненадана
да установя обратното
:)
цитирай
4. teatarnamechtite - сусона,
28.01.2014 17:34
Тя Нези поне засега горе-долу отговаря на стереотипа, ама не се знае по-нататък дали няма да й избият чевиите. :-)
цитирай
5. susona - :)))
28.01.2014 19:27
aa, няма начин!
жена, която не спира да мърка и се отрива сластно в мъжки слабини (в откъса по горе) направо трябва да ни разкаже играта:)))
чекаме!
:)
цитирай
6. teatarnamechtite - сусона,
28.01.2014 20:28
Бе той и един мъжки делфин замалко да не й прости, ама... :-))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: teatarnamechtite
Категория: Забавление
Прочетен: 922607
Постинги: 245
Коментари: 1453
Гласове: 15156