Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2014 13:32 - Герой: Дион
Автор: teatarnamechtite Категория: Забавление   
Прочетен: 2296 Коментари: 4 Гласове:
51

Последна промяна: 09.01.2014 17:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image  
Невръстният и страшно надъхан гений Дион, надареното дете-чудо с нестихващото любопитство за нови открития, е вкусил от най-ранна възраст от горчивината на това да бъдеш незаконно копеле на известен големец. Но от друга страна това го е научило да се справя сам с всички предизвикателства, които животът безспирно му подхвърля без никаква милост. В Книга I "МИШОКА", неутолимият стремеж на младия умник да разгадае изначалния замисъл на Създателя и да разчете неписаните закони, които управляват света, го тласка от една авантюра към друга. Докато най-сетне не попада в полезрението на най-влиятелните люде в атлантската Федерация, които работят неуморно, за да създават бъдещето още днес - и същевременно трупат несметни богатства и власт.

В Книга II "УМНИКА", Дион преминава през куп перипетии, включително сблъсък със закона и една нещастна любов. Всички тези несгоди го вдъхновяват да скъса окончателно със старите закостенели разбирания на своите съвременници за устройството на Мирозданието, и да достигне до ред прозрения, които притежават силата да разтърсят изоснови света на науката. Това неминуемо го сблъсква с могъщите сили на установения ред във Федерацията. А те не са склонни да сдадат изключителното си право над умовете на хората тъй лесно.
В предстоящата Книга III, поредицата от съдбовни решения, които Дион взима по избрания път, ще го отведе край непознати брегове. Управниците на дванайсетата провинция, изгряващата нова сила на остров Ариан сред ледените води на северното море, кроят собствени планове - и впрягането на науката и най-новите технологии в тяхна услуга е от решаващо значение за успеха на тайната им кауза. Младият откривател ще се окаже в центъра на цялата вихрушка от международни интриги, задкулисни политически боричкания и противостояния между древни и могъщи сили, за чието съществуване малцина подозират.


© Спасимир Радев


Тагове:   Дион,


Гласувай:
51



Следващ постинг
Предишен постинг

1. hoho22hoho22 - много готин
02.01.2014 13:33
тоя пич
цитирай
2. teatarnamechtite - хохо22,
02.01.2014 13:37
Че и умник! :-)
цитирай
3. hloris - Мдам...
02.01.2014 15:17
определено е забавно с Дион и неговите приключения:)

За много години,и нека да нямат край тези невероятни
приказни преживявания...!
цитирай
4. teatarnamechtite - хлорис,
03.01.2014 00:05
За много години!

Супер! Кое ти е любимото приключение на забавния Дион?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: teatarnamechtite
Категория: Забавление
Прочетен: 926187
Постинги: 245
Коментари: 1453
Гласове: 15156