Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2013 14:45 - Герой: Незеири
Автор: teatarnamechtite Категория: Забавление   
Прочетен: 993 Коментари: 0 Гласове:
63

Последна промяна: 09.01.2014 17:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image   Незеири, или "Двете зелени езера". В Книга I "МИШОКА", добродушното пълничко момиче със закръглените бутове, странните зелени очи, медения глас и чудната дарба да се разбира с животните, е близка спътница на Зари в неуспешната битка с нашествениците, които прокудват Народа на Ку от земите му. А после - и в нейните приключения из земите на атлантите, където Нези в продължение на месеци е превърната в робиня и държанка на местния градски Управник, докато по една щастлива случайност двете не се събират отново и замислят дързък план за бягство.
В Книга II "УМНИКА", Нези и Зари избягват от атлантите и повеждат малък отряд от свои сънароднички обратно към родината. Но след фатално преследване и ужасно крушение, двете оцеляват сами на необитаем остров. Тъкмо когато те разкриват чувствата си една към друга, попадат в плен на пирати, към които решават да се присъединят. След дълги плавания и грабежи из южните морета, пиратската шайка е разгромена от властите, Зари е отведена в робство в Посейд и превърната в гладиатор, а Нези изчезва безследно с остатъка от пиратите.
Нещата ще се променят в предстоящата Книга III, където Незеири ще играе една от централните роли. Ще научим за приключенията й в търсене на неизвестния голям остров, където прокуденият й народ е откаран в робство от атлантите. И ще разберем как се получи така, че в края на предходната книга се оказа, че американската агентка на ФБР е попаднала от 21-ви век сред диваците от предделувиалния свят.


© Спасимир Радев


Тагове:   нези,


Гласувай:
64



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: teatarnamechtite
Категория: Забавление
Прочетен: 925561
Постинги: 245
Коментари: 1453
Гласове: 15156