Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2013 00:22 - МИШОКА -- 09. Зари III (3)
Автор: teatarnamechtite Категория: Забавление   
Прочетен: 5568 Коментари: 3 Гласове:
33

Последна промяна: 18.01.2014 22:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image  
---ПОРАДИ СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА АВТОРСКИ ПРАВА, ОТ НАСТОЯЩАТА ГЛАВА СА ПУБЛИКУВАНИ ОТДЕЛНИ ОТКЪСИ. ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ СЛЕД ИЗПРАЩАНЕ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ---


От това, което много отдавна бе чувала по въпроса, изглежда за пръв път странично разголената женска гръд е била влязла в употреба като средство за масово помрачаване на разсъдъка, когато една пещерна дама решила, че иска нейният избраник измежду цялото пещерно мъжко воинство силно да я пожелае. Но същевременно тя имала нелеката задача да запази достойнството си, като се държи на положение според мястото, което й се полагало сред местното пещерно общество. По своята същност, страничният изглед към нейната гръд, която тя така щедро предоставила на публиката, бил едно доста явно намигване от страна на дамата към пещерните господа, които владеели положението и диктували правилата по онова време. Като небрежно изложила на показ двете си гърди, тя имала за цел да постигне естетическо подсилване на ситуацията. В действителност и в сегашния материален свят, така подвластен на човешките страсти, един добър страничен изглед към отлично оформената женска гръд обикновено си оставаше неповторимо завладяващ. Дотолкова въздействащ, че всички останали средства за привличане на вниманието внезапно изгубваха всякаква сила и избледняваха от съзнанието на наблюдателя дотолкова, че накрая срамежливо се смушваха в миша дупка, принудени да скръстят ръце и да прекарат останалата част от деня в цупене. Ето това бе истинската магия на женската гръд.
Нямаше съмнение, че всичко това бе започнало, когато въпросната пещерна девойка била внезапно осенена от гениалната идея да използва тялото си като оръжие. Вярно, по онова време пещерните жени отдавна са се разкарвали наоколо почти голи, а пещерняците и пещернячките с по-необичайни плътски наклонности са можели да се наслаждават на гледката без особени задръжки. Но рано или късно пълното разкриване на тайните на женското тяло може да те докара до отегчение, особено когато съвсем привикнеш към тях и ги приемеш за даденост. Все пак нали дотогава всичките тези прелести се били развявали свободно под свежия въздух на дивите планини и поля на първобитния свят, а гордите им собственички безпрепятствено са се радвали на топлещите слънчеви лъчи и засъхналите курешки от прелитащите над главите им птици. Околните ги харесвали безгранично такива, каквито са, и обичали често да си играят с гърдите им и да ги галят по заголените дупета, особено когато били в добро разположение на духа. И никой нямал нищо против нещата да си текат по този начин в продължение на има-няма няколкостотин хиляди години.
И тогава един ден изведнъж онази засукана пещернячка решила да излезе на светло от пещерата с гръд, покрита с кожа от видра. Всички минувачи прекъсвали обичайните си занимания и се спирали, за да я погледат. Те стояли втрещени и се взирали втренчено, докато инакомислещата девойка все така небрежно си сновяла между огнището и мястото, където били складирани осолените мръвки – сякаш нищо особено не се е случило. Неколцина пещерни юнаци съвсем забележимо повдигнали вежди и се ококорили, когато през главите им минал въпросът каква ли точно е формата на зърната й отдолу, макар че дотогава ги били зървали многократно. А загадъчната нимфа се направила, че не забелязва всичко това.
Защото без да знаят, те били установили, че изкушението от тайната на неразкритото може многократно да превъзхожда вече познатото и леснодостъпното.
Скоро след тази случка пещерната госпожица решила, че видровата кожа не й е достатъчна и почнала да добавя още украси по себе си. Първо слязла до реката и събрала няколко лъскави камъчета, продупчила ги по средата и ги нанизала на въже, което си била приготвила от дървесно лико. И гордо ги окачила на врата си. После започнала да врънка ловците от племето да й подарят някой и друг непотребен зъб или нокът от горски звяр, останал от последния лов. Дошло й на ума да наниже зъбите на по-къси върви и да ги завърже около китките си, след което отново и все така небрежно се разходила из бивака на племето, изпъчена, сякаш е повелителката на планините. Нейната изобретателност стигнала чак дотам, че да втрие благоуханен цветен пращец по румените си бузи и да се намаже с искрящи стрити мидени черупки около очите, да втъкне свежи горски цветчета в дългата си огненочервена коса, а накрая да изрисува с къна някаква разперена птица върху хълбока си. Последвало и продупчване на езика със заострен кокал - и ето, че накрая пещерната изкусителка стояла гордо пред безличното неукрасено множество и се усмихвала многозначително. А нейната легендарна кожа от видра, за която всички толкова говорели, за която певците пеели безброй песни, а глашатаите по племенните сборища думкали по барабаните си и за която древните художници изхабили безброй въглени и парчета креда, за да я овековечат по стените на пещерите, предлагала незабравим и загадъчен изглед към пищната й гръд, за радост на запалените зяпачи.
Останалите жени от племето, разбира се, направили всичко възможно да подражават на червенокоската и скоро сред тях се зародило съревнование - коя ще съумее да намери и стрие най-шарените цветчета, за да си придаде цвят и благоухание? Коя ще събере най-лъскавите и редки речни камъчета и ще ги наниже върху най-здравата връв от дървесно лико и коя ще открие най-остроумното приложение за украшенията от зъби и кокали на хищници? А гледката докарвала пещерните мъже до умопомрачение и ги карала да си гълтат първобитната граматика. Вече било съвсем ясно, че във въздуха витае вятърът на промяната и че всички са извънредно развълнувани. Посетителите от околните племена скоро с ентусиазъм възприели цялото това увлечение по новата мода и привнесли този новаторски подход към външния вид и в собствените си поселения. Не след дълго и сред тях се зародили собствени самобитни модни течения. Оттогава нататък, писъците на модата зачестили и продължили да набират сила, подобно на кална лавина. И така – чак до ден днешен.
А през първите няколко хиляди години след тази модна революция, всички пещернячки неизменно носели видрова кожа върху полуразголената си гръд.
---ПОРАДИ СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА АВТОРСКИ ПРАВА, ОТ НАСТОЯЩАТА ГЛАВА СА ПУБЛИКУВАНИ ОТДЕЛНИ ОТКЪСИ. ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ СЛЕД ИЗПРАЩАНЕ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ---
>Следва 10 глава.

Бележки под линия

© Спасимир Радев


Тагове:   зари,


Гласувай:
33



Следващ постинг
Предишен постинг

1. cinderellathespy - Разсъблечена
15.03.2013 13:16
teatar, що така разсъблече Зари, бе? Ей... ;) Провокатор... :)))
И защо трябва да се върти на пилон - това много съвременно звучи за случка в предделувиалния свят и някак обикновенно, а нали трябва да има магичен привкус... ;)
Можеше примерно да я измислиш да прави номера на летящ трапец, като цирковите артисти, някъде високо горе досами покрива на бара където се гонят светлинни звезди, а на посетителите да им се отвинтят главите от кокорене нагоре :))) И като почнат да падат дрехите и задръжките - > върху един препаска, върху друг бюстие, а когато тя остане само "по кожа и гърди" внезапно осветлението става приглушено, звучи нещо такова - > http://youtu.be/HvFuLz3IqTs (Chris Rea - > 90's Blues ) и на воля се пускат най-страстните фантазии...
Зари много изкусна манипулаторка - > как накара Нези да отиде да шпионира и предварително знаеше какъв ще бъде резултата... очевидно добре е опознала мъжката психика по време на работата си в тоя "бар" на Гилдон ...
Не случайно е пълководка тя... Очаквам да направи чудеса, за да спаси дъщерите на Ку...
Усмихнат петък от мен :)
цитирай
2. teatarnamechtite - синдерела,
15.03.2013 17:29
Или пък можеше да се пробва с номера "разчекнат като Девен"... :-))

Понякога наглед най-тривиалното блюдо се превръща в ястие с магичен привкус. А Зари явно има големи заложби да се превърне в изкусна готвачка на изненади.

Ако можехме да пътуваме през времето, сигурно бихме много се изумили колко сходства вероятно е имало между предделувиалния свят и нашия, уж "модерен" свят.

А и кой е рекъл, че по някое време в историята на някой от героите няма да му се удаде възможност да попътува из времето? ;-)
цитирай
3. injir - Зари - интересна героиня. Винаги ...
15.03.2013 22:01
Зари - интересна героиня. Винаги знае какво прави и винаги има цел.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: teatarnamechtite
Категория: Забавление
Прочетен: 925691
Постинги: 245
Коментари: 1453
Гласове: 15156