Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2011 17:40 - МИШОКА -- 09. Зари III (1)
Автор: teatarnamechtite Категория: Забавление   
Прочетен: 1703 Коментари: 0 Гласове:
22

Последна промяна: 09.01.2014 17:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Бибун, Ог, 9-та луна от 2493-то слънце от века на Лъва (12 488 г.пр.н.е.).

image
 
---ПОРАДИ СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА АВТОРСКИ ПРАВА, ОТ НАСТОЯЩАТА ГЛАВА СА ПУБЛИКУВАНИ ОТДЕЛНИ ОТКЪСИ. ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ СЛЕД ИЗПРАЩАНЕ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ---

Всяка жена си има своя цена, скоро бе научила Зари. А повечето от тях дори си бяха определили строг ценоразпис за различните услуги, които предлагаха. Но внимание - тези жени не бяха като онези, които за една бутилка пенливо бяло вино и обилно отрупана чиния с морски дарове са готови поне за една нощ да се престорят, че вярват, че мъжът, който в момента ги лашка срещу металната решетка на леглото, е именно онзи принц от мечтите им и че е способен да им свали всяка звезда от небето, която му посочат. А ако му се намира някоя и друга дребна скъпоценност, току-виж си помислили да попитат за втора среща!

Не - цената на повелителките на ласките винаги е била в твърда валута, по възможност със златен или поне сребрист оттенък. Което, разбира се, си имаше и своите добри страни - защото открай време в колективното мъжко съзнание е съществувала една мечта за идеалната, магическата, специалната жена, която ей така от само себе си ще се съгласи да сподели леглото ти за една нощ, а после няма дори да намекне, че очаква пак да се видите, или пък че изпитва нужда да й се обадиш отново, или да се гушкате, или да отидете на пазаруване и през целия път да си споделяте неприятностите от деня и клюките от града, или пък да й подариш лъскав накит. И няма постоянно да ти натяква, че е крайно време да "преминете на следващото ниво" и да я поканиш да се нанесе при теб и да имате "връзка", а после да й паднеш на крака, да й поднесеш пищен стрък цветя и скъпо изглеждащ пръстен и да й се примолиш да прекарате остатъка от живота си заедно, та чак дорде смъртта ви раздели.
Единственото, което се очакваше от повелителките на ласките срещу възнаграждение, бе да се изкъпят след среднощния сеанс, да си наметнат оскъдните дрешки, че да не вземат да изстинат, и после да те оставят на мира. Именно тези божествени създания имаха изключителната привилегия да се зоват жрици на нощта.
---ПОРАДИ СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА АВТОРСКИ ПРАВА, ОТ НАСТОЯЩАТА ГЛАВА СА ПУБЛИКУВАНИ ОТДЕЛНИ ОТКЪСИ. ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ СЛЕД ИЗПРАЩАНЕ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ---

© Спасимир Радев


Тагове:   зари,


Гласувай:
22



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: teatarnamechtite
Категория: Забавление
Прочетен: 925573
Постинги: 245
Коментари: 1453
Гласове: 15156